Unordered List

ads
Responsive Ads Here

Δύο διοικητικές θέσεις ανοίγει η «Market In»


Εναν υπάλληλο για το τμήμα προσωπικού και έναν υπεύθυνο μισθοδοσίας θα προσλάβει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Market In».

Εναν υπάλληλο για το τμήμα προσωπικού και έναν υπεύθυνο μισθοδοσίας θα προσλάβει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Market In». Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991, ενώ έχει κατορθώσει μέσα σε 18 χρόνια να εδραιωθεί και να καθιερωθεί μέσα στις 20 μεγαλύτερες εταιρείες σούπερ μάρκετ στη χώρα μας.



Πτυχιούχοι σχολών οικονομίας και διοίκησης με εξειδικευμένες γνώσεις μπορούν να διεκδικήσουν τις θέσεις στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ
Τμήμα Προσωπικού
Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει στην κατοχή του πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή πανεπιστημίου εξωτερικού διοικητικής κατεύθυνσης, ενώ απαραίτητη θεωρείται η διετής επαγγελματική προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.



Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση Αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών, καλή γνώση στο Πρόγραμμα Μισθοδοσίας SCAN/HR, ενώ επιθυμητή είναι και η προϋπηρεσία στον κλάδο των τροφίμων.

Ο κάτοχος της θέσης θα έχει ως καθήκοντά του την επιλογή ανθρώπινου δυναμικού (διαδικασία πρόσληψης - συνεντεύξεις), τον σχεδιασμό των διαδικασιών αξιολόγησης και ανάπτυξης προσωπικού, τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό της εκπαίδευσης του προσωπικού, τη διευθέτηση των υποχρεώσεων της εταιρείας στον ΟΑΕΔ και στην Επιθεώρηση Εργασίας, την παρακολούθηση όλων των επίκαιρων συλλογικών συμβάσεων και, τέλος, τον έλεγχο της μισθοδοσίας.

Τμήμα Μισθοδοσίας

Οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Οικονομικής ή Λογιστικής Κατεύθυνσης, τουλάχιστον πενταετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση ευθύνης, ενώ επιθυμητή είναι προϋπηρεσία στον κλάδο των τροφίμων. Επιπλέον, απαιτείται άριστη γνώση εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, άριστο επίπεδο Αγγλικών και Η/Υ, πολύ καλή γνώση στο πρόγραμμα μισθοδοσίας SCAN/HR και επικοινωνιακές-οργανωτικές ικανότητες. Ο νέος συνεργάτης θα έχει ως αρμοδιότητες την παρακολούθηση όλων των επίκαιρων συλλογικών συμβάσεων, τον έλεγχο και την έκδοση μισθοδοσίας, καθώς και την επικοινωνία με τις δημόσιες υπηρεσίες (ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, Επιθεώρηση). Υποβολή βιογραφικών στο d.prosopikou@market-in.gr.

Πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα www.market-in.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου