Unordered List

ads
Responsive Ads Here

Αρχιτέκτονας Μηχανικός στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγ. Κηρύκου Ικαρίας


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικού με εξειδίκευση στην οργάνωση εκθέσεων σε χώρους Μουσείων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
μία (1)θέση
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Αρχαιολογικό Μουσείο Αγ. Κηρύκου Ικαρίας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση Επαμεινώνδα 10, 105 55 Αθήνα υπόψη κας Πέγκα (τηλ. επικοινωνίας: 210-3250148), ή στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγ. Κηρύκου, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavaeia.aov.gr) και του ΥΠ.ΠΟΤ. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 26/09/12 έως 02/10/12).
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΠΕ Αρχιτέκτονες Μηχανικοί με εξειδίκευση στην οργάνωση εκθέσεων σε χώρους Μουσείων
- Πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
- Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου και δ) autocad.
- Αποδεδειγμένη Εμπειρία (τουλάχιστον δμηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (όπως ορίζεται στο παράρτημα του ΑΣΕΠ και αφορά το 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων).


Προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου