Unordered List

ads
Responsive Ads Here

Βρες πόσο κάνει το φροντιστήριο και ο παιδικός σταθμός της γειτονιάς σου


Το μόνιμο άγχος του γονιού με το που μπαίνει το φθινόπωρο. Θα στείλω το μωρό στον παιδικό σταθμό; Θα ξεκινήσει αγγλικά; Θα χρειαστεί φροντιστήριο ενόψει των Πανελληνίων Εξετάσεων; Το άγχος δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα της εκπαίδευσης του παιδιού αλλά και με το κόστος. Κακά τα ψέματα. Το οικογενειακό πορτοφόλι στενάζει και το τελευταίο ευρώ παίζει το ρόλο. Να λοιπόν μια υπηρεσία πραγματικά χρήσιμη: με ένα κλικ μπορείτε να μάθετε πόσο κοστίζει το φροντιστήριο, ο παιδικός σταθμός, το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και το κέντρο ξένων γλωσσών της γειτονίας χωρίς να σηκωθείτε από τον...καναπέ σας
.
Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου, έχει ξεκινήσει να αναρτά στην ιστοσελίδα της τις τιμές:
• Βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών
• Εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών
• Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης
• Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης
• Φροντιστηρίων Ξένων γλωσσών

Για να δείτε τις τιμές, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας ένα πρόγραμμα Excel. Μην περιμένετε να βρείτε τιμές για όλα τα εκπαιδευτήρια της χώρας. Ωστόσο, η μηχανή αναζήτησης θα σας επιτρέψει να πάρετε μια πρώτης τάξεως εικόνα για το τι...παίζει στη γειτονιά σας.
Μην περιοριστείτε βέβαια σε αυτά που θα δείτε. Αφού αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα, κάντε μια επαφή με το εκπαιδευτήριο που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Με δεδομένη την κρίση, όλες οι εταιρείες θα εμφανιστούν διατεθειμένες να κάνουν «κάτι καλύτερο» ειδικά τώρα που οι πληρότητες διατηρούνται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα οι εταιρείες να...ζορίζονται.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΤΗΡΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Οι τιμές συλλέγονται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Τιμών Παροχής Υπηρεσιών του υπουργείου Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου