Unordered List

ads
Responsive Ads Here

Δωρεάν Ετήσια Φύλαξη Βρεφών και Νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καβάλας

Το ΝΠΔΔ «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας» του Δήμου Καβάλας προσκαλεί της εργαζόμενες και άνεργες μητέρες που έχουν βρέφη και νήπια και επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καβάλας, να προσέλθουν στο κτήριο Διοίκησης των Παιδικών Σταθμών (Αρκαδίου 4, Βύρωνας) και να προσκομίσουν αίτηση ένταξης στο συγχρηματοδοτούμενο από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Πόρους πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση και Οικογενειακής Ζωής», συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.



Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο παραπάνω Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας θα απαλλάσσονται πλήρως από την υποχρέωση καταβολής μηνιαίων τροφείων και η φύλαξη των παιδιών τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καβάλας θα είναι εντελώς δωρεάν για το σχολικό έτος 2011-2012.

Στο παραπάνω πρόγραμμα εντάσσονται όλες οι εργαζόμενες και άνεργες μητέρες ανεξαρτήτου εισοδήματος. Εξαιρούνται μόνο οι μόνιμοι υπάλληλοι (γυναίκες) του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Καβάλας «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας», το οποίο βρίσκεται στο Βύρωνα επί της οδού Αρκαδίου 4, τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφοριών  2510-243764 υπεύθυνος υπάλληλος για το πρόγραμμα κος Φιλιππίδης Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου