Unordered List

ads
Responsive Ads Here

Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα


Ανακοινώνουμε
Την επαναπροκήρυξη πρόσληψης του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών και με δυνατότητα παράτασης εφόσον συνεχιστεί το έργο και υπάρχουν οι ανάλογες πιστώσεις:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Πολιτικός Μηχανικός Π.Ε. με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Ένας (1)
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Πάτρα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην διεύθυνση: Αλ. Υψηλάντου 197, Πάτρα, Υπ' όψιν κ. Βαρελά Αποστόλου (2ος όροφος - Τηλ. επικοινωνίας: 2610 623.820, 276.207 και 275.070, Ώρες: Από 7.30 π.μ. έως 14.00 μ.μ.) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (Από  17 -09-2012 έως  21 -09-2012).

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων
- Πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
-  Αποδεδειγμένη  γνώση  χειρισμού  Η/Υ  στα  αντικείμενα:  α)  επεξεργασίας κειμένων ,  β) υπολογιστικών φύλλων, γ)υπηρεσιών διαδικτύου και δ) εφαρμογών ηλεκτρονικού σχεδίου.
- Αποδεδειγμένη Εμπειρία (τουλάχιστον 6μηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (όπως ορίζεται στο παράρτημα του ΑΣΕΠ  και αφορά το 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων).



Προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου