Unordered List

ads
Responsive Ads Here

Οι 4 μεγαλύτερες λογιστικές εταιρείες ζητούν προσωπικό


Εχουν την ονομασία «Τhe Βig 4», αφού αποτελούν τις τέσσερις μεγαλύτερες επαγγελματικές εταιρείες δικτύου παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, που διαχειρίζονται τη συντριπτική πλειοψηφία των οικονομικών ελέγχων των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιρειών και πολλών ακόμα ιδιωτικών και δημόσιων επιχειρήσεων.

Εχουν την ονομασία «Τhe Βig 4», αφού αποτελούν τις τέσσερις μεγαλύτερες επαγγελματικές εταιρείες δικτύου παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, που διαχειρίζονται τη συντριπτική πλειοψηφία των οικονομικών ελέγχων των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιρειών και πολλών ακόμα ιδιωτικών και δημόσιων επιχειρήσεων. Η Ernst & Young, η Deloitte, η KPMG και η PricewaterhouseCoopers είναι οι τέσσερις μεγαλύτερες λογιστικές εταιρείες στον κόσμο, οι οποίες όμως δεν λειτουργούν ως μεμονωμένες επιχειρήσεις, αλλά ως δίκτυα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε λογιστική εταιρεία, έχοντας ανεξάρτητη ιδιοκτησία και διοίκηση, μοιράζεται με άλλες επιχειρήσεις μέλη του δικτύου μία κοινή ονομασία και τα ίδια πρότυπα ποιότητας. Το «Εθνος-Εργασία» ρίχνει φως στο χαοτικό εργασιακό περιβάλλον των «Big 4» και παρουσιάζει στους αναγνώστες του όλα όσα πρέπει να ξέρουν για το προφίλ των εταιρειών, τα οικονομικά τους στοιχεία, τις 11.786 «ανοιχτές» θέσεις εργασίας τους, καθώς και τα δυνατά και αδύνατά τους σημεία, όπως προκύπτουν μέσα από τα σχόλια των ίδιων των εργαζομένων τους στο διαδίκτυο.



Η έδρα της εταιρείας είναι στο Λονδίνο, έχει γραφεία σε πάνω από 140 χώρες και απασχολεί περίπου 152.000 υπαλλήλους
Ernst & Young
Η Ernst & Young αποτελεί τον ιδανικό εργασιακό τόπο για τους περισσότερους από τους 4.000 λογιστές που έλαβαν μέρος σε έρευνα που διεξήγαγε πρόσφατα η ιστοσελίδα Vault.com. Η έρευνα χρησιμοποίησε έναν σταθμισμένο δείκτη που συνδύαζε μεταξύ άλλων μεταβλητές όπως το κύρος των εταιρειών, οι αποδοχές και η ποιότητα εργασιακής ζωής. Αξίζει να τονιστεί ότι οι συμμετέχοντες στην έρευνα έπρεπε να βαθμολογήσουν άλλες εταιρείες λογιστικής από αυτήν που εργάζονται.



Δημιούργημα της συγχώνευσης δύο μεγάλων λογιστικών εταιρειών (Ernst & Whinney και Arthur Young & Company) από το 1989, η Ernst & Young έχει εγκαταστάσεις σε πάνω από 140 χώρες και το προσωπικό της υπολογίζεται στα 152.000 άτομα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Λονδίνο και η κύρια επαγγελματική της κατεύθυνση στρέφεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στις συναλλαγές, τη φορολογία και την ασφάλιση. Το προσωπικό της Ernst & Young κατανέμεται σε 4 κλάδους ως εξής: Υπηρεσίες Ασφάλισης (46%), Υπηρεσίες Φορολόγησης (26%), Υπηρεσίες Διοικητικής Συμβουλευτικής (19%), Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Συναλλαγών (9%). Οι θέσεις εργασίας αφορούν συνήθως λογιστές, ορκωτούς λογιστές, οικονομολόγους, προγραμματιστές, ειδικούς υπολογιστών, νομικούς συμβούλους και στελέχη μάρκετινγκ. Ορισμένες από τις 2.670 «ανοιχτές» θέσεις των παραπάνω ειδικοτήτων παρουσιάζονται από το «Εθνος-Εργασία»:

Advisory Consultant Programme (αποκλειστικά για αποφοίτους)
Τόπος: London
Προσόντα: πτυχίο πανεπιστημίου σε οποιαδήποτε επιστήμη, GCSE Mathematics (βαθμός Β)
Κωδικός θέσης: LON003MO


Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας:




Assistant - Performance Improvement (junior)
Τόπος: Geneva
Προσόντα: πτυχίο στα οικονομικά, τα χρηματοοικονομικά ή στη διοίκηση επιχειρήσεων, καλή γνώση αγγλικών και γαλλικών
Κωδικός θέσης: GEN00042
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας:

https://tas-ey.taleo.net/careersection/gcam01/jobdetail.ftl

Risk Analytics - Audit Analyst
Τόπος: London
Προσόντα: πτυχίο πανεπιστημίου και 2-3 χρόνια πείρας στην εκτέλεση εσωτερικών ή εξωτερικών αναθέσεων λογιστικού ελέγχου και συμμετοχή στην παράδοση αναλυτικών δεδομένων επί των ελέγχων αυτών.
Κωδικός θέσης: LON003MU
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας:

https://tas-ey.taleo.net/careersection/gexp01/jobdetail.ftl

Executive - Commercial Advisory Services
Τόπος: London
Προσόντα: εμπειρία στην εκτέλεση και τη διαχείριση ερευνών και την ανάλυση επιχειρήσεων και αγορών, υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και άριστη γνώση αγγλικών
Κωδικός θέσης: LON003MT
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας:

https://tas-ey.taleo.net/careersection/gexp01/jobdetail.ftl

Financial Accounting & Advisory Services (FAAS) - Treasury Manager & Senior Manager roles
Τόπος: London
Προσόντα: πτυχίο ή εξειδίκευση στη λογιστική, εμπειρία στην εκτέλεση και τον έλεγχο οικονομικών εκθέσεων
Κωδικός θέσης: LON0026P
Αιτήσεις: μέχρι 14/10/2012, μέσω της ιστοσελίδας:

https://tas-y.taleo.net/careersection/gexp01/jobdetail.ftl

Personal Assistant
Τόπος: Johannesburg
Προσόντα: πτυχίο πανεπιστημίου και επτά χρόνια εργασιακής πείρας σε σχετική θέση
Κωδικός θέσης: JOH000PL
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας:

https://tas-ey.taleo.net/careersection/gexp01/jobdetail.ftl

Senior Strategic Analyst
Τόπος: South Africa
Προσόντα: πτυχίο πανεπιστημίου και πέντε χρόνια εμπειρία στα λογιστικά, τα φορολογικά ή την συμβουλευτική βιομηχανιών
Κωδικός θέσης: SOU000C8
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας:

https://tas-ey.taleo.net/careersection/gexp01/jobdetail.ftl

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
dsklaven@pegasus.gr



ΕΘΝΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου