Unordered List

ads
Responsive Ads Here

Επιδοτούμενο σεμινάριο στο Επιμελητήριο Έβρου





Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης και το διοικητικό ενημερώνουν τα μέλη τους ότι το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ) και τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) υλοποιεί το ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (έως 250 άτομα), αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες και περιλαμβάνει την επιδοτούμενη κατάρτισή τους μέσα από την διενέργεια σεμιναρίων συνολικής διάρκειας 40 ωρών με μεικτή επιδότηση €5/ώρα.
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε ώρες εκτός εργάσιμου ωραρίου (απογευματινές ώρες).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται στο Επιμελητήριο Έβρου. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Έβρου, Λ.Δημοκρατίας 307,  25510-26223, αρμόδια για το Πρόγραμμα κ Παπαϊωάννου Μαριάνθη.





ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου