Unordered List

ads
Responsive Ads Here

Αεροσυνοδούς στην Αθήνα αναζητά η Emirates Airlines


Θέσεις για Ελληνες, άνδρες και γυναίκες, προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Emirates Airlines, η οποία επιθυμεί να καλύψει για φέτος 3.800 θέσεις αεροσυνοδών.

Θέσεις για Ελληνες, άνδρες και γυναίκες, προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Emirates Airlines, η οποία επιθυμεί να καλύψει για φέτος 3.800 θέσεις αεροσυνοδών. Το προσωπικό θα έχει ως τόπο διαμονής το Ντουμπάι και θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα, αποτελούμενη από τουλάχιστον 14.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία διοργανώνει το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, Ημέρα Καριέρας «Cabin Crew Open Day», με ώρα έναρξης 9.00 π.μ. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace, στην οδό Ν. Νικοδήμου 18-20 στην Πλάκα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας και να είναι αφοσιωμένοι και ανοιχτοί στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση. Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.com/gr ή να συμπληρώσουν την αίτησή τους στον σύνδεσμο: www.emiratesgroupcareers.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου