Unordered List

ads
Responsive Ads Here

100 υποτροφίες για Έρευνα και Διδακτορικό στο Warwick University


Το Πανεπιστήμιο του Γουόρικ (Warwick University) στην Αγγλία πρόκειται να χορηγήσει 100 υποτροφίες σε ερευνητές που είναι εγγεγραμμένοι ή προτίθενται να εγγραφούν σε κάποιο από τα διδακτορικά του προγράμματα.

Το Πανεπιστήμιο του Γουόρικ (Warwick University) στην Αγγλία πρόκειται να χορηγήσει 100 υποτροφίες σε ερευνητές που είναι εγγεγραμμένοι ή προτίθενται να εγγραφούν σε κάποιο από τα διδακτορικά του προγράμματα. Αναλυτικά, οι συνολικά 100 υποτροφίες κατανέμονται σε τέσσερις κατηγορίες ανάλογα με το γνωστικό αντικείμενο της διατριβής και της διάρκειας της χορηγίας.

Chancellor’s Scholarships
Κριτήρια: Εγγραφή σε διδακτορικό πρόγραμμα πλήρους διάρκειας σε οποιονδήποτε από τους επιστημονικούς κλάδους του Πανεπιστημίου του Γουόρικ. Τις συγκεκριμένες υποτροφίες μπορούν να διεκδικήσουν και άτομα που ήδη έχουν ξεκινήσει να εκπονούν διατριβή στο Γουόρικ. Ωστόσο το ποσό της υποτροφίας θα τους χορηγηθεί μόνο για τον δεύτερο και τον τρίτο χρόνο της διατριβής τους.

Ποσό υποτροφίας: 3.900 λίρες Αγγλίας για δίδακτρα, 13.590 λίρες Αγγλίας ετησίως για λοιπά έξοδα.
Διάρκεια υποτροφίας: 3,5 χρόνια

Chancellor’s International Scholarships
Κριτήρια: Εγγραφή για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Πανεπιστήμιο του Γουόρικ.

Ποσό υποτροφίας: μέχρι 16.390 λίρες Αγγλίας για δίδακτρα ή/και 13.590 λίρες για άλλα έξοδα.
Διάρκεια υποτροφίας: 3,5 χρόνια

Wolfson Foundation Scholarships
Κριτήρια: Εγγραφή σε πλήρους διάρκειας διδακτορικό πρόγραμμα (Mphil/Phd) του τμήματος «Αrts Faculty or the Philosophy department» με έναρξη το φθινόπωρο του 2013.

Ποσό υποτροφίας: 25.000 λίρες Αγγλίας ετησίως για τρία χρόνια.
Διάρκεια υποτροφίας: 3 χρόνια

Arts and Humanities Research Council (AHRC) Doctoral Awards
Κριτήρια: Εγγραφή σε πλήρους ή μερικής διάρκειας διδακτορικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου. Οι αιτούντες που διέμεναν στο Ηνωμένο Βασίλειο τα προηγούμενα τρία χρόνια θα λάβουν πλήρη υποτροφία, ενώ οι υπόλοιποι θα επιδοτηθούν μόνο για τα δίδακτρα των σπουδών τους. (Για τα αντικείμενα των σπουδών που μπορούν να λάβουν υποτροφία,  Εδώ


Ποσό υποτροφίας: 3.900 λίρες Αγγλίας για δίδακτρα, 13.590 λίρες Αγγλίας ετησίως για λοιπά έξοδα.
Διάρκεια υποτροφίας: 3 χρόνια

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για όλα τα προγράμματα υποτροφιών είναι η 11η Ιανουαρίου του 2013 και η διαδικασία γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου:

Εδώ





ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου